Arvonnan säännöt

Moponosat24 järjestää erilaisia arvontoja Instagramissa ja TikTokissa, pistä tilit seurantaan, jotta tiedät mitä milloinkin tapahtuu!


TÄMÄN HETKINEN ARVONTA

#moponosat24 TIKTOK:ssa

Arvomme Tiktok tilimme uusimman 'Arvonta' -videon kommentoijien kesken 18.6.2023 yhdelle voittajalle JBL Wind 3s kaiuttimen.  Osallistumisaikaa on 17.6.2023 klo 23:59 asti.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Suomessa asuva Tiktok käyttäjä. Osallistumiseen ei ole ikärajaa. Edellytämme osallistumiseen tilimme Moponosat24 seurantaa, sillä muuten emme pysty ottamaan yhteyttä mahdollisen voiton merkeissä. Voit osallistua arvontaan noudattamalla videon osallistumisohjeita. Ilmoitamme aina voittajalle yksityisviestillä Tiktokissa ja pyydämme sitä kautta lisätiedot paketin lähettämiseen. Mikäli voittaja ei ole vastannut viestiimme 25.6.2023 mennessä, suoritamme arvonnan uudelle voittajalle. Me maksamme myös postikulut puolestasi!


Arvonnan järjestäjä                                                                                      #moponosat24 

Moponosat24 Ky                                                                                           Instagram

Y-tunnus 2487020-3                                                                                     TikTok

Vantaa                                                                                                             Facebook

 

TikTok, Instagram tai Facebook ei ole mukana arvonnoissa. Emme luovuta osallistujien yhteystietoja muille osapuolille. Moponosat24 maksaa palkinnoista mahdolliset arpajaisverot. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Järjestäjällä on mahdollisuus julkaista voittajan nimimerkki profiilissamme, mikäli voittaja antaa tähän luvan. Osallistumalla arvontaan sitoudut sääntöihin.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet arvontojen muutoksiin.